DIT VALG

Hvorfor vælge os, når du skal BYGGE – noget nyt eller lave en renovering, have indrettet, farvesat, valgt møbler, overvejet materialer eller har brug for rådgivning?

Fordi du har fundet ud af, at du vil realisere noget, der har værdi – for dig, for dem, der skal bruge rummene, for dem, der skal se på konturerne, for dem, der skal overtage efter dig; for nutiden og fremtiden.SAMARBEJDE

Enhver byggeproces starter med et samarbejde, hvor dine ønsker og behov flettes sammen med vores erfaring.
For os er det vigtigste at nå sammen.

Og det hele begynder med en analyse af dit idégrundlag ved et første uforpligtende møde. Det er vores overbevisning, at det vigtigste er at MØDES, og i mødet lede efter NOGET sammen. Noget, der kan bygges videre på.


TEGNE- OG BYGGEPROCESSEN

Det, der findes i ethvert menneske, i enhver situation, i ethvert sted, så snart der er tale om mere end én komponent, er et FORHOLD. Forholdet mellem mennesker, forholdet mellem menneske og idé/ønske/drøm/vision, forholdet mellem virkelighed og forestilling, mellem mulighed og økonomi, mellem grund og nabo, mellem grundens elementer, såsom træer, bakke/dal, udsigt og verdenshjørner.

I en tegne- og byggeproces skal alle disse forhold opleves og falde på plads som brikker i et puslespil for at opnå det absolut mest givende og tilfredsstillende resultat.

Vi mener, at vores fornemmeste opgave er at fremkalde bygherrens (DIN) vision, og gøre den til virkelighed.


Vi har tegnestue i Lime, nord for Aarhus, og det er her, du kan finde os.
WISH WE WERE HERE

to stole_to arkitekter.JPG

SOCIALE MEDIER

Vil du vide mere?
Vi er på LinkedIn
Du finder vores profiler her: Gitte & Morten